A gyógyulás útja

2017.01.05 22:42
A gyógyulás útja lehet, ha igyekszel csak a szép és a jó gondolatoknak helyet adni és kerülni a negatív, lehúzó, keserű képeket . Azok még inkább megbetegítenek. Például , ha náthás lesz az ember, szükségtelen arra gondolni, hogy ó milyen szerencsétlen is vagyok, lehet, hogy szövődmények is lesznek, hogy fogok így munkába menni ...stb. Ezzel megerősítjük a betegséget. Próbáljuk ki, hogy ezek helyett inkább arra koncentráljunk, hogy hogyan is tudunk magunknak segíteni például egy jó gyömbéres-mézes-citromos ital elfogyasztásával szinte azonnal érezzük annak a jó hatását. Gondoljunk arra , ahogy a kellemes italban levő gyógyhatású tápanyagok minden sejtünkhöz eljutnak és segítséget visznek. Ha mód van rá, nézzünk egy vidám , kedves filmet, olvassunk egy szép könyvet, hallgassunk nyugtató hatású zenét, töltekezzünk!
Ha ezotérikus beállítottságú vagy, akkor gondolj arra is, hogy ez a betegség nagyon hasznos, mivel ez a testi tünete annak, hogy pár napja valami gondod adódott, ami most mutatkozik meg testi szinten.
Jó Hammer doktor módszere is, a betegség, ha már kitört rajtad, akkor már a feldolgozási szakaszban vagy, tehát rövidesen meggyógyulsz.
Brunó Gröning , a huszadik század legnagyobb segítője/ gyógyítója azt tanácsolta mindig a hozzá fordulóknak, hogy gondoljanak valami szépre, miközben várják a gyógyulást. És az esetek nagy részében ez meg is történt.