élőlények a fény felé

2015.03.01 20:12

Minden természetgyógyászati ág, ugyan az út elején úgy tűnik, hogy másik irányból indul el az egészség visszaállításának, vagy megőrzésének keresésére, de aztán szépen összeérnek, mind a szeretet fontosságára jön rá és a gyógyító hatására.

Például egy kedves gondolatokkal elkészített nyers sütemény, mondjuk egy avokádó, banán torta, vagy egy kellemes, lazító masszázs, de ide tartoznak a szellemi irányzatok is ( pl. jóga, reiki )

Érdekes módon a ph érték is emelkedik, tehát a savasságból a lúgos irányba fordulunk, ha a napi tevékenységünk is kellemes elfoglaltság: nyugtató zene hallgatása, egy jó könyv elolvasása, az alvás, a házi állatokkal való törődés, a kertészkedés...

mint ahogy a természetben minden élőlény a fény felé törekszik, úgy az embernek is a békés, szeretetteli elfoglaltságok, a jó gondolatok, a szeretettel való feltöltődés sokat segít az egészségi állapotán is.

A mai rohanó világban kevés idő jut ezekre a fontos dolgokra, talán ezért van ennyi betegség is, például az ember ily módon juttatja kifejezésre vágyait.

A régi nagy orvosok, természetgyógyászok, de még a közösségek „kuruzslói” is odafigyeléssel, személyes törődéssel érték el a legnagyobb gyógyulásokat.