gyümölcs és zöldséglevek hatása

2019.12.13 11:57

Ha a  vegyszermentes gyümölcsöket ill. a zöldségeket kipréseljük és a leveket elfogyasztjuk, a hatásuk sokal erőteljesebb és gyorsabb lesz,  ( az emésztőrendszert kikerülve és rögtön a véráramba jutva ), mintha egészben elfogyasztanánk , vagy turmixolnánk őket. Ha nincs gyümölcs présünk, akkor turmixoljuk le, aztán finom szintán szűrjük le és így igyuk.

Ideális megoldás, ha nagy a gond, hogy felkeléskor egy egész , vegyszermentes citromot kicsavarunk 2 dl langyos vízbe, megisszuk, majd 1/2 óra múlva jöhet a szárzeller ivása.

A leghatásosabb egy csokor  a szárzeller, abból naponta, reggelente, éhgyomorra ( még vizet sem szabad inni vele, előtte ill. utána 1/2 óráig  ). Annak a nátrium klasztersói kiviszik a szervezetből a régi lerakódásokat, nehézfém maradványokat. kiírták a káros vírusokat, baktériumokat, rendszeres fogyasztásuk hamar  tud segíteni. Ez nem tekinthető reggelinek még, úgyhogy 1/2 óra múlva jöhet a turmix.

Reggelizzünk egy gyömölcs turmixot, ami tartalmazhat banánt, áfonyát, narancsot, korianderzöldet, 1 teáskanál spirulinát és 1 bögre vizet. ( ha ezek közül valamit nem tudunk beszerezni, akkor  is fogyasszuk a turmixot pl. szárított koriander levelet ill. fagyasztott áfonyát beletéve ) Ez egy nehézfém kivezető turmix.