nehézfém méregtelenítés

2017.12.27 17:57

A legeredményesebben akkor lehet eltávolítani a nehézfémeket a szervezetből, ha naponta fogyasztjuk az alábbi 5 élelmiszert:

árpafűlé italporból egy -két teáskanálnyi port el kell keverni 2 dl vízben és vagy magában, vagy zöld turmixban ( ekkor hozzáteszünk 1 almát és egy banánt is például ) megisszuk, így az árpafű kivonja a  nehézfémeket a bélből, a hasnyálmirigyből és a szaporítószervekből.

A másik a spirulina ( a legjobb a hawaii ), ez az agyból, az idegrendszerből és a májból távolítja el az árpafű által kivont nehézfémeket. 2 teáskanálnyit kell elkeverni vízben.

A következő a koriander, ő mélyen behatol a nehezen elérhető helyekre, hogy kivonja az évek során felgyülemlett mérgeket.

A kék áfonya ( a legjobb a vadon termett ) az agyból távolítja el a nehézfémeket és  az így keletkezett hézagokat begyógyítja.

Alzheimer kór esetén különösen hasznos, naponta egy csészényit érdemes elfogyasztani.

A vörös pálmamoszat is jó hatású:  megköti a higganyt, aluminiumot, rezet, kadmiumot és a nikkelt.A legjobb az Atlanti-óceánból származó.Ebből naponta 2  teáskanálnyit érdemes enni.

Az optimális hatás érdekében 24 órán belül mind az 5 élelmiszert ill. étrendkiegészítőt fogyasztani kell.Ha nem lehet hozzájutni, akkor legalább kettőt, hármat fogyasztani ajánlott mindenap.

Bojtorjángyökér teát is tanácsos  inni a kúra alatt.