sikeres fogyás

2016.08.08 10:43

Egy sikeres fogyás történetét szeretném megírni.

A " beteg" egy erősen elhízott középkorú hölgy , aki vegyesen táplálkozik, aránylag keveset mozog, sokat izgul különböző munkahelyi problémái miatt, így az alvása sem az igazi, a vérnyomása pedig az " egekben" néha.

A magassága 160 cm, a súlya pedig 85-90 kg volt.

Pár hónapja fordult hozzám megoldást keresve, miután kipróbálta fogyás céljából az étrendkiegészítők széles skáláját és gyógyszert nem szeretett volna szedni.

Először is a Lúgoska gyógynövény tabletta szedését ajánlottam neki, napi 3x3 szemet , éhgyomorra, valamint a táplálkozásában egy kis változtatást:

reggelente 2 marék zellergumót  megtisztítva, apróra vágva tegyen a turmixgépbe , egy citromot csavarjon ki és annak a levét is, valamint egy pohár tisztított vizet. Turmixolás után azonnal el kell fogyasztani   a keveréket ( nem ajánlott szűrni ) és délig mást nem enni,  csak  vizet inni.

A nap további részében a megszokott táplálkozását folytathatta.

3 hónapja végzi kitartóan a kúrát, az eredmény: hetente  kb. 1-2 kiló fogyás, aránylag egyenletesen, az alvása s az emésztése is rendeződött, valamint a bőre is sokkal szebb lett.

A 3 hónap alatt 11 kilót fogyott.

Tanácsomra egy hét szünetet tart, mikor is csak citromos vizet iszik reggelente, majd folytatja a zelleres citromos víz  és a Lúgoska fogyasztását.