sópárnák

2015.10.27 10:13

Sópárnák alkalmazása

 

A parajdi só világhírű gyógyhatású, kívül-belül sokoldalúan alkalmazható jó eredménnyel.

Különböző gyógynövényekkel kombinálva még eredményesebben hat külsőleg.

 

Álmatlanságban szenvedőknek-felnőttnek, gyereknek 3 éves kortól- a lenendulás sópárna használata tanácsolt, ezt lehet idegesség, stressz esetén nappal is alkalmazni.

Mivel a levendula fertőtlenítő, gyulladásgátló és görcsoldó hatású is, gyomorfájdalmaknál is eredményesen alkalmazhatjuk, ekkor télen a fűtőtesten, nyáron a napon melegítsük meg kb. 40 fokosra és úgy helyezzük a hasra.Gyakori a gyerekkori fülfájás, ott is gyors segítség a fülre helyezett meleg levendulás sópárna.Egész éjjel használható.

 

 

A borsmentás sópárnát fejfájásnál alkalmazzuk eredményesen hidegen, valamint szintén jó a gyomorfájás enyhítésére, ekkor a megmelegített sópárna hoz gyorsabb segítséget.

 

A kakukkfüves sópárna a mellkasra helyezve a leghatásosabb ,melegen. A köhögést szakítja fel és teszi könnyebbé a légzést. Egész éjjel alkalmazhatjuk.Ez asztmánál is jó hatású.

 

Általánosságban hidegen ( tehát mélyhűtőbe téve egy órára a kezelés előtt ) a rándulás helyére helyezve, köszvénynél és visszérnél a legeredményesebb gyógymódok közé tartozik

Melegen ( tehát pl. mikróba téve pár percre ) a hát és derékfájást , az ízületi fájdalmakat és a máj és epe gondokat enyhíti.

 

https://www.netenveszem.eu/so-termekek/soparna/