Szeliden a gerincen

2016.06.21 21:19

Szelíden a gerincen

 

A gerinc igen fontos szervünk. A városi , főleg ülő -életmód következtében egyre gyakoribbak a tartáshibák, a deformitások, amik-kezelés hiányában-szervi betegségek forrásaivá válhatnak

Az egyik természetgyógyászati megoldás ilyenkor , ha csontkovács szakemberhez fordulunk, ám sokaknak elég ijesztőek az ilyenkor szükséges csavargatások, recsegések-ropogások, hirtelennek tünő mozdítások. Hiába nyugtatjuk magunkat, hogy alapvetően fájdalmatlan beavatkozások ezek, mégis sokakat visszatartanak a fentiek.

A Bilibok-féle gerincgondozás ezeknek a betegeknek nyújt megoldást.

A kezelést a lábfejeken kezdi és a nyakcsigolyákon fejezi be.Különböző eredményes módszert alkalmaz: pl .a talpon a megelelő pontok kezelését, a mágneses gerinc-masszázst, de nem felejti ki a vállak és a lábak szelíd kimozgatását sem.

A Bilibok-féle gerincgondozás nyújtja a gerincoszlopot, ezért a porckorongok ismét hidratálódnak, megőrzik eredeti méretüket és alakjukat.

A gerincoszlopban, gerinccsatorna fut végig, ebben a védett alagútban helyezkedik el a gerincvelő.

A gerincvelőből kilepő idegek egy-egy szervünkhöz kapcsolódnak. A gerincgondozás gyógyító hatással stimulálja ezeket az idegeket és ez által a hozzá kapcsolódó szerveket, így minden szervre jótékonyan hat. Az enyhe nyomás, kombinálva a légzéssel, hatást gyakorol a hátgerincre, mialatt az rugalmassá válik, és visszaállítja a gerincet az eredeti helyére. Ennek eredményeképpen javul a testtartásunk és hajlékonyabb lesz a gerincünk, és a hát és derék panaszok enyhülnek.

A Bilibok-féle gerincgondozás különböző masszázsformák legjobb és leghatékonyabb elemeiből tevődik össze, mint pl. a mágneses görgős masszázs, P.E.K. technikák, az energia masszás, az akupresszúra, shiatsu (siacu - japán masszás), svéd masszázs, ”trigger-pont” masszás, nyak és hát masszázs.

Szóval ez egy szelíd és eredményes technika, bárkinek ajánlható!