Végbél daganat és a többi rémség....

2017.01.16 14:01

Végbéldaganat + ízületek kopása+ cukorbetegség . Elég fájdalmas, riasztó a test jelzése.Sok változtatás szükséges és természetesen az orvossal együtt működve  érdemes a kezelést végezni, kiegészítésként az alábbiakat javasolom.:Elsősorban a táplálkozásban: natúr homoktövisléből kéne naponta -kis vízzel hígitva-1-1.5 dl-t  készíteni.
Gyógyteákból az alábbiakat: körömvirág 100g, diólevél 80g keverékéből egy evőkanálnyit kell leforrázni 1 liter vízzel, majd 15 perc múlva le lehet szűrn
Chia magból 2 evőkanálnyit kell beáztatni  a liternyi gyógyteába ( a fentibe ), egy óra múlva ( kezd zselésedni ) lehet elkezdeni enni és a nap  folyamán fogyasztani. ( semleges ízű, laktató )
Étkezési zselatint kell készíteni és 2 evőkanálnyit a homoktövis lébe keverve elfogyasztani, ízesítőül egy csipet stevia por mehet bele. ( a stevia szárított formában kapható a gyógynövény boltokban, azt kávédarálón ledarálja ).
Ha túlsúlyos az illető, akkor  a napi menű ezeken  kivül egy zöld turmix ivása: 2 savanykás alma, egy maréknyi zöld zellerszár, vagy kelkáposzta és 3 dl tisztított víz, valamint reggelente, éhgyomorra 1 citrom frissen kicsavarva 2 dl langyos vízbe.
Tehát összesen naponta szilárd étel: 2 alma, 2 evőkanálnyi chia mag, egy  bő maréknyi zöld ( friss ) 2 evőkanálnyi zselatin és egy citrom.
A többi gyógyítal és tiszta víz, összesen 3 liternyi.
Ha a súlya normál, akkor a fentieken kivül a délutáni órákban enyhe fűszerezéssel egy tálka főtt köles

A diétát min. 2 hónapig érdemes végezni.