Tapasztalatok

Köszönöm szépen a kedves olvasóknak a terméktapasztalatokat!
Leveleiket továbbra is várom - névvel, vagy név nélkül - a borsika@levele.hu címre!

Elkezdődött a fogyásom!

Alig akarom elhinni! A Fito-Varázs teakeverékből elkezdtem egy kúrát, hogy hátha ez majd segít....és IGEN!

Naponta a mérlegen kezdem a napomat és ott is fejezem be. MIndig azzal vigasztalom magam, hogy holnap biztosan sikerül. Számtalan diétát kipróbáltam már, köztük olyanokat is, amiknél napokig nem lehetett enni semmit, csak inni a különböző termékeket, de nem sokat értek, mert amint befejeztem, visszajöttek a kilók.

Most reggel, éhgyomorra iszom egy csésze Fito-Varázs teát, fél óra múlva reggeli,  ( érdekes módon kevesebbet kívánok enni, mint eddig ) délben szintén, ebéd előtt 1/2 órával legurítok egy másik csésze teát , aztán ebéd. ( ami fura módon most nem a régi mennyiség már ), délután és este nem gyötör az ehetnék és éjjel jobban alszom. Az anyagcserém is normalizálódott.

És a lényeg...a mérleg kezd kevesebbet mutatni! ( nem, nem romlott el ).

H. -né Aranka Hévíz


 Fito Varázs tea
 
Nem szépítem: elhíztam, szinte észrevétlenül felszaladtak rám a kilók és bármit ettem ill. nem etttem a súlyom változatlan maradt. Ezt persze a partnerem sem díjazta és külön mentünk. A bánatomat -mondanom sem kell- kajálással igyekeztem enyhíteni.
2 hónapja kezdtem el inni -nem sok reményt fűzve hozzá- a Fito Varázs  gyógytea keveréket.
Az első pár napban az döbbentett meg, hogy jobban alszom és reggelente renszeresen megyek a toilettre. Ezután a másik meglepetés az volt, hogy csökkent az étvágyam és nem egész nap tömtem már magamba az ételt.
Naponta 2 csészényit ittam és iszom azóta is étkezések előtt és  figyelek arra is, hogyy elég folyadékot fogyasszak, kb. 3 liternyit naponta. Eddig 5.5 kilóval mutat kevesebbet a mérleg és enek nagyon örülök az életkedvem és az önbizalmam kezd visszajönni.
 
H. Ildikó Budapest

Nem tudok teázni a munkám miatt

 

El voltam keseredve,  az évek során felszedett kilóim miatt és amiatt, hogy nem tudok fogyasztó teákat inni, mivel olyan a munkabeosztásom ( váltott műszakban és terepen dolgozom ). Mindenképpen a természetes összetevőkhöz és azokhoz  a gyógynövényekhez ragaszkodom, amik nem okoznak kellemetlen tüneteket.

Így nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy a Fito Varázs már kapszula formában is beszerezhető. A második doboz szedésénél, mikor reggel a mérlegre álltam, nem akartam hinni a szememnek: kevesebbet mutatott 3 kilóval, mint az előző hónapban.

Természetesen folytatom a kúrát, végre a cél már közelebb van.

K. Nóra

Körmend

 

 


Cukorbetegség kezdődött nálam:

A reggeli éhgyomorra mért cukorértékeim kezdtek " elszállni ":5 -és 6 között voltak általában, inkább a 6-hoz közelítettek.
A házi orvosom is javasolta, hogy figyeljek jobban magamra, nyugodtabb élet, kevesebb izgalom sokat segíthet, valamint a táplálkozásban is szükséges az önfegyelem.Hát én ezeket sajnos nem tudtam megfogadni, pedig jó tanácsok voltak, de a munkahelyemen például nagyon feszült a légkör, rengeteg a konfliktus...
Decemberben elkezdtem szedni a Kapor tablettát, először az egy havi adagot vettem meg ( próba, szerencse ). Már az első hét folyamatos szedés után kellemes meglepetésként ért, hogy a cukorszintem ( a reggeli, éhgyomorra történő mérésnél ) kezdett  lejjebb menni, míg végül az 5.2-nél megállt nagy örömömre.
Ezután a 3 havi adagot vettem meg ( nekem sokat számít, hogy így kedvezőbb az ára )

Péter Csabáné


A köszvényem nagyon megkeserítette az életem

42 éves koromban jelentkeztek az első tünetek: erős fájdalom, pirosság, duzzanat a kezemben, kb. 5 napig tartott. A legkisebb mozdulat is kibírhatatlanul fájt. Az orvosom elküldött reumatológiára, vérvételre, ott a sejtsüllyedésem magas volt, ez gyulladásra utal, mondta.
Fájdalomcsillapítókkal tudtam csak élni. A tünetek hol a kezemben, hol a lábamban, bokámban jelentkeztek, eleinte csak havonta, később már hetente.
Ez úgy 8 évig tartott. Mivel vegetáriánus vagyok, nem gondolt senki köszvényre, pedig sajnos rengeteg sajtot és csokoládét fogyasztottam.
A megoldást kétségbeesve kerestem.
A végén természetgyógyászom tanácsára teljes életmód váltást végeztem: sok nyers gyümölcsöt, zöldséget kezdtem fogyasztani, elhagytam a tejtermékeket és a cukrokat - ez nehéz volt - és a finom lisztek fogyasztását.
A Lúgoska gyógynövény tablettából naponta 3x3 szemet vettem be és veszek be azóta is.
Szerencsére így évek óta tünetmentes vagyok, már semmiképp nem térnék vissza a régi táplálkozásomhoz és a Lúgoskát is szeretném szedni folyamatosan, örülök, hogy rátaláltam.

Hajdú Károlyné Piroska

 Lúgoska
 
 
Fél éve szedem már a Lúgoskát folyamatosan,  a házi orvosom tanácsolta mivel fekete ribizli levelet is tartalmaz többek között és ő szerencsére érdeklődik a gyógynövények iránt és már több betegének javasolta magas vérnyomás esetén. Hát nekem valóban magas volt  és az is aggasztott, hogy ugrált, egyik nap 20-30-al többet mértem, mint másnap.  Mostmár beállt egy egyenletesebb, alacsonyabb szintre  a vérnyomásom és ott is maradt.
 
K. Alajosné
Szentgotthárd


A melleim szépen megnőttek

Még a szomszédoknak is feltünt a változás, nagyon örülök neki!
A párom sokat piszkált eleinte, hogy minek szedek mell növelőt, jó vagyok neki így is,
nem ez a fontos, de mostmár végre megdícsért, hogy jól döntöttem és volt értelme!
Igaz, hogy 6 hónapig szedtem a DD+plussz gyógynövény tablettát szorgalmasan,
de csak a harmadik hónap végén kezdett látszani a különbség!
Remélem, már így is fogok maradni, mert másképp érzem magam a világban azóta!

V. Ibolya

… Feszesek lettek megint a melleim
 
4 gyerekem van és szerencsére sokáig és bőségesen volt anyatejem, így szoptattam őket kb. 1 éves korukig, az egészségi állapotukon látszik is, mivel ritkábban kapják el a közösségekben a fertőző betegségeket.
A melleimen viszont sajnos meglátszott, hogy „ leharcoltak „ lettek és ez eléggé bántott, főleg nyaranta, nem szívesen mutatkoztam fürdőruhában mások előtt.
Tudom, hogy sokkal fontosabb, hogy a 4 gyerekemnek meg tudtam adni az életük indulásánál a legszükségesebbet, de azért még fiatal vagyok ahhoz, hogy „ elássam „ magam.
Egy barátnőm ajánlotta a DD+plusz gyógynövény tabletta szedését, ő már a szoptatás vége-felé elkezdte szedni   és szép feszesek lettek a mellei megint, mint fiatal korában.
3 hónapig kitartóan bevettem és a negyedik hónapban vettem észre a változást magamon:  szebbek lettek, mint új korukban voltak a melleim.
 
A. Irénke
Szombathely

Gyomorsav túltengést,

gyomor és nyombélfekélyt, valamint savvisszaáramlást állapítottak meg nálam, mikor bódításban ledugtak egy csövet a torkomon. Ezek után felírták a szükséges gyógyszereket, amiket Anyu nem akart nekem beadni, inkább alternatív megoldást keresett.
Így talált rá a Gyöngyke gyógynövény tablettára és miután meggíőződött az ártalmatlanságáról, hosszas értekezést folytatva a természetgyógyásszal, végül beállították nekem az adagolást:
naponta 3x2 szemet kellett bevennem, étkezés után. Nem vártam valami sokat tőle, épp ezért kellemes meglepetésként ért, hogy "odalenn" beköszöntött a béke:)
Már nem akartam kajálás után rókázni (bocs) és sokkal több-félét ehettem, aminek nagyon örülök, mert nagy haspók vagyok:)
Sz. Zsuzsanna tanuló